Zaujímaš sa o prírodné vedy? Pridaj sa k Next Step Science!

2. 5. 2024 | Aktuality

Zaujímaš sa o prírodné vedy?Zdieľaš vášeň pre prírodné vedy a hľadáš podobne zmýšľajúcich ľudí? Chceš sa rozvíjať v tejto oblasti a spoznávať inšpiratívne osobnosti? Potom je pre teba Next Step Science to pravé!

Next Step Science je tím študentov, absolventov a nadšencov prírodných vied, ktorý sa zameriava na zdokonaľovanie mladých talentov v tejto oblasti. Ponúka rôzne aktivity, ako napríklad:

  • Kariérne a networkingové podujatia: Stretni sa s inšpiratívnymi osobnosťami z oblasti vedy, biotechnológií a farmácie a nadviaž cenné kontakty.
  • Zdieľanie myšlienok a skúseností: Diskutuj s ostatnými členmi o dôležitých témach v oblasti prírodných vied a získaj cennú spätnú väzbu.
  • Podcast s rôznymi hosťami: Rozšír si svoje vedomosti a inšpiruj sa príbehmi úspešných vedcov.

Next Step Science je skvelým zdrojom informácií, inšpirácie a príležitostí pre mladých ľudí, ktorí sa chcú venovať prírodným vedám.

Next Step Science ti môže pomôcť rozvíjať tvoje zručnosti a talenty v oblasti prírodných vied, spoznať inšpiratívnych ľudí a nadviazať cenné kontakty, získať informácie o kariérnych možnostiach v oblasti ved či nájsť podporu a motiváciu pre svoje štúdium a kariéru.

Tak sleduj ich webovú stránku či sociálne siete a neváhaj, pridaj sa k Next Step Science!


podpora@vysokeskoly.cz

Ďalšie články k téme

Používaš Google účet? Tak zbystri

Používaš Google účet? Tak zbystri

Prevádzkovateľov e-mailových účelov a úložísk je niekoľko. Jedným z najznámejších, ak nie najznámejším je spoločnosť Google. Práve služby Google využíva v dnešnej dobe asi miliarda ľudí. Okrem známeho e-mailu môžu užívatelia využívať funkcie ako je vytváranie dokumentov, kalendár či cloudové úložisko. Mnohé z týchto funkcii využívajú študenti pre potreby svojho štúdia, čo dokazuje aj to, …

Prinášajú sociálne siete viac zla ako dobra?

Prinášajú sociálne siete viac zla ako dobra?

Pre súčasnú generáciu je každodenný život bez sociálnych sietí a online prostredia už nepredstaviteľný. Tento priestor nám umožňuje komunikovať so širokým okolím, slúži ako zdroj informácií, odpočinku a v istom smere predstavuje aj druhý reálny svet . To, že online prostredie a sociálne siete znamenajú aj mnoho nástrah nie je tajomstvom. S tým sa snažia …

AMKON prvýkrát aj v Bratislave

AMKON prvýkrát aj v Bratislave

Nepočuli ste ešte o AMKONe? Možno preto, že do tohto roka sa konal len u našich českých susedov. Organizátori sa však rozhodli priblížiť tento neopakovateľný zážitok záujemcom o diplomaciu aj na Slovensku, a to už 22. až 24. marca v Bratislave. O čo ide?  AmKon je študentská simulácia amerického kongresu. Keďže ide o realistickú simuláciu, …