Staň sa súčasťou výzvy Nádvorie Kampus

19. 7. 2024

Študuješ na Trnavskej univerzite, Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave alebo na Materiálovotechnologickej fakulte STU so sídlom v Trnave? Ak je tvoja odpoveď áno, je čas spozornieť. 

Nádvorie Kampus má stále otvorené prihlášky na ďalší ročník svojho ročného rezidenčného programu. 

O čo ide?

Nádvorie Kampus je určený pre šiestich aktívnych študentov denného štúdia jednej z vysokých škôl v Trnave. Účastníkov od septembra čaká rok, počas ktorého vystúpia zo svojej komfortnej zóny, rozšíria tak svoje znalosti a skúsenosti a spoznajú mladých ľudí naprieč odbormi a školami.

Čo program ponúka?

  • Mentoring: Účastníci budú mať možnosť získavať odpovede na otázky, hľadať inšpiráciu a dostávať spätnú väzbu od odborníkov z praxe.
  • Vzdelávanie: Program zlepšuje schopnosti účastníkov v prezentovaní seba, svojich myšlienok a projektov, a tiež v zvládaní riešenia konfliktov.
  • Bezplatné ubytovanie: Účastníci budú bývať v dvojlôžkových izbách. Tento rezidenčný program dbá na budovanie komunity, takže ubytovanie je určené aj pre tých, ktorí by za iných okolností internát nevyužívali.

Ak si študentkou či študentom jednej z vysokých škôl v Trnave a zaujala ťa táto príležitosť, neváhaj a navštív webové stránky Kampusu Nádvorie, kde nájdeš prihlášku. 

Ďalšie články k téme

Prechod na vysokú školu: Sprievodca pre prvákov

Vstup na vysokú školu je vzrušujúci míľnik, ktorý prináša nové výzvy a príležitosti. Prechod zo strednej školy na vysokoškolské štúdium si vyžaduje adaptáciu na nový systém výučby, samostatné riadenie času a zodpovednosť za vlastné vzdelávanie. Ak sa to týka aj teba, tento sprievodca ti pomôže s hladkým prechodom na vysokú školu a poskytne užitočné rady […]

čítajte viac

Príjmi výzvu študovať na Fakulte špeciálnej techniky TNUNI

Zaujímaš sa o automobilový priemysel či špeciálnu techniku? Fakulta špeciálnej techniky Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne je pre teba správnou voľbou. Prihlášku na bakalárske štúdium si môžeš podať až do 30. apríla 2024. Vybrať si môžeš vždy z dvoch študijných programov na každom stupni štúdia. Bakalársky diplom môžeš získať z programu Servis a opravy automobilov […]

čítajte viac