Nová konferencia o Slovensku a Balkáne

16. 8. 2024 | Aktuality
Nová konferencia o Slovensku a Balkáne

Zaujímaš sa o medzinárodné vzťahy, najmä o oblasť Balkánu? Tak sa podrž. Už 12. septembra sa môžeš tešiť na osvetovú konferenciu o Balkáne, ktorá sa bude konať v Bratislave v Dome EÚ.

Účastníci sa môžu tešiť na 4 debatné panely s tými najpovolanejších odborníkmi na túto problematiku. Panely budú pokrývať témy ako zahraničné vzťahy, rozširovanie Európskej únie, cestovanie, ekonomika, aktuálne výzvy a ďalšie témy, ktoré sa týkajú Slovenska a tohto regiónu. 

Okrem nových a inšpiratívnych podnetov je konferencia skvelou príležitosťou aj pre spoznávanie nových ľudí a networking. Okrem odborníkov z panelov sa tak môžeš osobne stretnúť so zástupcami rôznych organizácii, ktoré sa venujú tejto téme, ale aj s rovesníkmi, ktorí sú rovnakými nadšencami pre Balkán ako ty.

Pre účasť na konferencii je potrebné sa registrovať. Odkaz nájdeš na sociálnych sieťach Conference Slovakia & Balkans

Ďalšie články k téme

Ako by dopadli voľby do Európskeho parlamentu, keby volili stredoškoláci?

Výsledky volieb do Európskeho parlamentu už nejaký čas poznáme. Dokonca sa už noví poslanci zabývali vo svojich nových kanceláriách. Avšak skutočných volieb sa však konali aj simulované voľby na stredných školách. Zapojilo sa do nich 61 gymnázií a 50 odborných škôl, čo celkovo tvorilo viac ako 35 000 žiakov. Odovzdaných bolo 11 116 platných hlasov.  […]

čítajte viac