Chceš si predĺžiť prázdniny, zažiť niečo nové a pomáhať?

12. 8. 2024 | Študentský život
dobrovoľníckej ponuky v Bulharsku

Ak je tvoja odpoveď áno, možnosť zúčastniť sa dobrovoľníckej ponuky v Bulharsku je tým pravým pre teba. The Association for Shared Learning v Bulharsku otvára možnosť pre 6 dobrovoľníkov, aby sa podieľali na neformálnom vzdelávaní detí v ich Zelenom edukačnom centre neďaleko Sofie. Ponuka je vhodná pre motivovaných mladých ľudí so záujmom o aktivity zamerané na ekológiu, s láskou k deťom a k prírode. Miesto pobytu je malá obec Sturgel, kde sú dobrovoľníci aj ubytovaní. Okrem aktivít s deťmi a pre deti by mali dobrovoľníci počítať aj s manuálnou prácou a pomocou pri renovácii centra a jeho okolia. 

Dobrovoľnícka aktivita, teda pobyt v Bulharsku, je na 2 mesiace, od 1. septembra do 31. októbra. Ubytovanie, strava, vreckové aj lístky na MHD sú plne hradené a k dispozícii je aj príspevok na letenky. 

Táto príležitosť na vhodná pre všetkých mladých ľudí, ktorí majú blízko k ekológii, deťom a chcú pomáhať vo svojom okolí. Nakoľko ide o program, ktorý prebieha počas školského roka, ideálnymi kandidátmi sú absolventi strednej školy, ktorí si dávajú pauzu pred nástupom na vysokú školu, alebo absolventi vysokých škôl, pre ktorých to môže byť odrazový mostík v kariére. 

Ak ťa táto ponuka zaujala, vyplň prihlášku do 11. augusta. Tá je k dispozícii na Európskom portáli pre mládež pod názvom Short-term project for eco-activists in the mountains of Bulgaria. 

Ďalšie články k téme

Nájsť si stáž nikdy nebolo jednoduchšie

Či chodíš na strednú alebo vysokú školu, určite si už dostal(a) otázku na prax a pracovné skúsenosti. Alebo máš pocit, že všetci tvoji rovesníci už majú roky praxe za sebou a ty stále nič. Prax pri štúdiu je pre mnohých citlivou témou a mnohým robí vrásky na čele. Už ale nemusí, s GROWNi si totiž […]

čítajte viac

Prihlášky na 4. ročník Protikorupčnej akadémie sú otvorené 

Ide o ďalšiu skvelú vzdelávaciu aktivitu, ktorej sa môžeš venovať popri svojich bežných povinnostiach. Ide o bezplatný 10-mesačný program pre mladých ľudí vo veku 17 až 28 rokov. Zameriava sa na vzdelávanie, osvetu a aktivizáciu mládeže. Vďaka programu získajú účastníci teoretické aj praktické zručnosti potrebné pre boj proti korupcii a budú pripravení zasiahnuť proti podvodom […]

čítajte viac