Tak trocha iné štúdium. To je digitálna univerzita

13. 9. 2023 | Inspirace

digitálna univerzitaChceš sa stať expertom na digitálny marketing a získať certifikát či dokonca titul MBA? Pokiaľ je tvoja odpoveď áno, štúdium v rámci projektu Digitálna univerzita stojí za zváženie. Digitálna univerzita je inovatívny vzdelávací projekt Digital Marketing Clubu, ktorý ponúka záujemcom 3 študijné programy zamerané na digitálny marketing. Záujemcovia si môžu vybrať z 2 polročných programov a jedného ročného. Všetky kurzy sú hradené samotnými študentami. Každé štúdium do veľkej miery závisí na vyučujúcich a sú to práve oni, kto ovplyvňuje záujem študentov o odbor. Bohužiaľ nie je pravidlom, že by vyučujúci zároveň aktívne pôsobili v praxi. To ale nie je prípad Digitálnej univerzity, v rámci ktorej vyučuje až 25 expertov z praxe. Medzi nimi je napríklad Filip Kuna, ktorý je popredným slovenským odborníkom na obsahový marketing, či Michal Pastier, ktorý stojí za vznikom niekoľkých slovenských agentúr a svojich študentov učí kreatívne premýšľať a mnohí ďalší.

Z akých možností kurzov sa dá vybrať? 

Certifikované štúdium digitálneho marketingu

Môžeme ho nazvať základným kurzom Digitálnej univerzity a ide zároveň aj o najlacnejšie štúdium. Súčasťou je 16 celodňových školení, úlohy na precvičenie nadobudnutých teoretických znalostí, praktické videomanuály a projekt s mentorom vo vybranej špecializácii. Po úspešnom absolvovaní teoretickej skúšky, kde budú overené nadobudnuté znalosti, dostanú úspešní účastníci kurzu certifikát o jeho absolvovaní.

Začiatok kurzu: 7. októbra 2023

Trvanie kurzu: 6 mesiacov

Forma štúdia: osobne či online

Výška poplatku: 790€

Registrácia: do 20. septembra

 

Expert štúdium digitálneho marketingu

Tento kurz je určený skúseným odborníkom, ktorí už čo to majú za sebou. Na rozdiel od predchádzajúceho kurzu už nie je súčasťou teória a základy fungovania digitálneho marketingu, ale kurz je viac šitý na mieru ľuďom, ktorí s týmito základmi majú značné skúsenosti a chcú svoje schopnosti posunúť na vyššiu úroveň. Rovnako je súčasnou 16 celodenných školení, rozoberajú sa však už Témy pre pokročilých, analyzujú sa case studies (teda prípady z praxe), účastníci diskutujú s odborníkmi a záver je rovnaký ako predchádzajúci kurz. Po úspešnom zložení skúšky, získajú účastníci absolventský certifikát.

Začiatok kurzu: 7. októbra 2023

Trvanie kurzu: 6 mesiacov

Forma štúdia: online

Výška poplatku: 990€

Registrácia: do 20. septembra

 

MBA štúdium digitálneho marketingu a leadershipu

Tento ročný kurz obsahuje jeden z prvých dvoch kurzov (certifikovaný alebo expert), ktoré sa venujú bližšie digitálnemu marketingu a následne v druhom polroku je venovaná väčšia pozornosť leadershipu. Druhý polrok je vedený formou interaktívnych workshopov, ktoré majú budúcich absolventov pripraviť na vedenie tímu na tej najlepšej úrovni.

Začiatok kurzu: 7. októbra 2023

Trvanie kurzu: 12 mesiacov

Forma štúdia: online

Výška poplatku: 990€

Registrácia: do 20. septembra

Platené kurzy či štúdium ako také nie je obvyklým formátom vzdelávania sa na Slovensku. Je to z toho dôvodu, že takzvané školné na verejných vysokých školách platí za študentov štát. Avšak pokiaľ sa pozrieme za hranice Slovenska, môžeme vidieť, že takýto systém je skôr výnimkou ako pravidlom. Typ štúdia, akým je aj Digitálna univerzita je však iným konceptom oproti klasickej vysokej škole. Okrem už spomínaných vyučujúcich z praxe je špecifické aj tým, že sa dá študovať aj z pohodlia domova a človek nemusí byť v konkrétny čas a na konkrétnom mieste na prednáške. Jednoducho ide o formát, ktorý je otvorenejší voči ľuďom, ktorý nemajú priestor tráviť svoj čas v prednáškových miestnostiach, ale čas majú napríklad až večer či cez víkend. Preto sa k tomuto typu štúdia častokrát prikláňajú práve už plnohodnotne pracujúci ľudia, ktorí si však stále chcú rozširovať svoje znalosti. S tým súvisí aj fakt, že Digitálna univerzita chce pracovať už s ľudmi, ktorí majú nejaké znalosti. Preto je stanovená podmienka, že účastníci musia mať dokončené minimálne bakalárske štúdium či minimálne trojročné skúsenosti v manažérskej pozícii.

 

Do všetkých kurzov je možné prihlásiť sa do 20. septembra, preto pokiaľ vás niektorý z nich zaujal, neváhajte a podajte si prihlášku.


podpora@vysokeskoly.cz

Ďalšie články k téme

Rozhoduješ sa o štúdiu? Navštív online veľtrh vysokých škôl Vysokeskoly.cz

Rozhoduješ sa o štúdiu? Navštív online veľtrh vysokých škôl Vysokeskoly.cz

Portál VysokéŠkoly.cz, ktorý je materským portálom webovej stránky VysokéŠkoly.sk organizuje unikátny veľtrh, ktorý ti pomôže vybrať si vysokú školu z pohodlia domova. Láka ťa štúdium v Českej republike? Chceš sa dozvedieť o možnostiach štúdia pre Slovákov? Online veľtrh vysokých škôl ti poskytne prehľad a výber z desiatok českých vysokých škôl. Veľtrh prebehne už tento mesiac, …