Študentský pas do Slovenského národného divadla

7. 11. 2023 | Študentský život

Študentský pas do Slovenského národného divadlaSlovenské národné divadlo (SND) prináša pre študentov výnimočnú príležitosť ako toho vidieť  mnoho za „pár peňazí“. Od novej sezóny prináša SND novinku v podobe študentského pasu, ktorý slúži ako predplatná vstupenka na nepredané miesta na všetky predstavenia v celej divadelnej sezóne.

Študenti a žiaci si môžu zakúpiť študentský pas ktorý bude platiť celú divadelnú sezónu. Tento pas negarantuje miesta, jeho držiteľ/ka môže využiť iba nepredané mieste ktorejkoľvek inscenácia v repertoári SND, v prípade, že miesto bude tesne pred začiatkom predstavenia nepredané. Študenti takto môžu ísť na ľubovoľné predstavenie počas celej sezóny bez viazanosti na konkrétny čas, sedadlo a predstavenie, a to vrátane premiér.

Študentský pas stojí 40 EUR a je možné si ho zakúpiť počas celej sezóny online alebo osobne v pokladnici SND. Záujemca musí vedieť doložiť ISIC kartu alebo iný študentský či žiacky preukaz ako dôkaz štúdia. Študentský pas je viazaný na konkrétne meno a je neprenosný. Po zažiadaní a zaplatení, dostane záujemca/záujemkyňa informáciu, že preukaz je pripravený a môže si kartu Študentského pasu SND vyzdvihnúť v pokladnici v novej budove SND.

V prípade záujmu o využitie pasu, je potrebné sa pri vstupe do SND preukázať ako študentským pasom tak aj kartou ISIC alebo iným študentským alebo žiackym preukazom. Ak budú v sále tesne pred predstavením nepredané miesta, uvádzačky držiteľa Študentského pasu SND usadia podľa dostupnosti miest. Pretože ten pravý zážitok vás čaká v divadle nie na sieťach.

 

Zdroje: www.snd.sk


benusova@vysokeskoly.cz

Ďalšie články k téme