Výskum pre študentov: Graduate Barometer 2014

27. 1. 2014 | Aktuality

Do 10. februára 2014 máte možnosť zúčastniť sa výskumu o Vašich predstavách o budúcej kariére s možnosťou vyhrať zaujímavé ceny. O čom je?

Otázky sa dotýkajú Vašich praktických skúseností, jazykových znalostí a čomu prikladáte pri výbere zamestnávateľa najväčší dôraz.Otázky sa týkajú aj Vašich preferencií v pracovnom prostredí, výberu pozície po ukončení štúdia, Vášho odhodlania k príprave a hľadaniu zamestnania a ďalšie.

Okrem toho, že po vyplnení môžete porovnať svoje odpovede s ostatnými respondentmi z celej Európy, zúčastniť sa výskumu Vám môže pomôcť zorientovať sa vo svojich valstných potrebách a preferenciách týkajúcich sa výberu budúceho povolania. Ako bonus je tu losovanie o poukážky Amazon v hodnote 500 € (5 x) a 200 € (10 x).

Trendence, inštitút, ktorý sa špecializuje na výskum v personalistike a nábore zamestnancov, každoročne zverejňuje pre študentov a mladých pracujúcich prieskumy, ktorých sa môžete zúčastniť aj vy. Zameriavajú sa väčšinou na kariérne ciele a výber zamestnania. Výskumné otázky môžete zodpovedať v češtine alebo v angličtine tu do pondelka 10.2.2014.

Zdroj: http://www.trendence.com/en/home.html

Zdroj obrázku: www.sxc.hu

Ďalšie články k téme